Secluded House Integrated in a Forest Reserve: The Ruben Dishdishyan Retreat

Secluded House Integrated in a Forest Reserve: The Ruben Dishdishyan Retreat

consistent with Russian architect Nicholas Lyzlov who advanced Ruben Dishdishyan Retreat, the proprietor wanted a crib that became “closed from the acquaintances, however also absolutely open to nature. The rear facade of the residence is absolutely open there are massive home windows and all the rooms can see the forest. The house is sort of a fairytale.” Brick and wooden have been chosen as exterior finishes, strongly rooting the challenge in its environment, a woodland reserve in Benelux wherein nearby rules best allowed constructing on a floor of 4 hundred square meters (4300 square feet).

As you step inside, the soberness slowly melts and despite the fact that you are greeted by means of rooms with tall ceilings, the general sensation is that of warmth and coziness. The colorful ceiling inside the dwelling room provides a chunk of playfulness to an indoors wherein social interaction is consequently encouraged. some other details you find attractive?

The residence was integrated in a woodland reserve in Benelux, where constructing became most effective allowed on a floor of four hundred square meters (4300 square feet).

Source: here

Leave a comment