Contemporary Kiev Residence Promotes Harmony With Its Design

Contemporary Kiev Residence Promotes Harmony With Its Design

In 2014, Sergey Makhno architectural workshop finished a elegant -storey house in Kiev, Ukraine. It gives a total area of 235 square meters divided into most important zones.

The floor ground is a conglomerate of social spaces together with the kitchen, eating room, dwelling region and a large library. The same sector additionally includes a guest bedroom with an en-suite toilet. the primary ground is a personal sector containing three bedrooms, toilets and a wardrobes.

both the facades and the interior layout characteristic sturdy contrasts but stay simple. This method guarantees a harmonious relation among the residence and the character and the perspectives surrounding it. A decorative very wellwall emphasizes this connection.

One the customer’s requests become to make the home windows as massive as possible. The cause for that changed into to maximise the quantity of herbal light that receives into the rooms however also to make the connection among the indoor areas and the massive out of doors spaces even greater distinguished.

A wood staircase acts as a sculptural element within the social vicinity. It’s positioned among the seating area and the large library wall and the combination proves well staircases and bookshelves can paintings together. The partition creates a experience of privacy for this precise place however the space remains connected to the relaxation of the open ground plan. The dark tones and the choice of textures also make contributions to this impact.

The open kitchen and the dining location occupy the relaxation of the room. The kitchen cupboardry has a sleek white finish, strategically chosen so that you can make the space appearance shiny no matter its lack of direct exposure to natural mild.

The kitchen island and the ceiling-set up range hood slowly transition the shade palette towards the darker dominant sunglasses. on the same time, the lengthy curtains maintain a warm and balanced appearance all through.

The eating area is secure and inviting. three low-placing pendant lamps with golden indoors finishes complement the table which has a lovely golden pinnacle. The chairs correlate higher with the tiled flooring in terms of coloration.

The identical foremost hues have been also used in all the other rooms of the house however not usually in combination with the equal accent hues. the brilliant yellow tones featured by way of the cozy Pumpkin fabric couch here set a playful mood that is toned down via the art work.

different spaces use colourful orange accents mixed with sun shades of blue to stand out. All of those tones are continually used in a neutral putting ruled with light vs darkish contrasts.

The kids’s playroom has a in particular sculptural appearance. however even right here the coloration scheme is balanced, even though there are bursts of bright yellow and green at some point of. The timber flooring and the nice and cozy brownish-grey partitions make certain that appearance.

within the bedrooms, the ambiance is tranquil and cozy. The floor-to-ceiling windows open the suite to the outside and the white, sensitive curtains brighten up the room even if they impede the views.

The en-suite toilet areas are also opened to the outside thru large windows. The mirrored wall emphasizes the spaciousness of the room even as the combination of heat white, smooth gray and darkish turquoise complement the distance perfectly.

Source: here

Leave a comment